headerbeeld(klein).4-min

TONI&GUY Trainingen en Cursussen

De educatie is de kracht van TONI&GUY die we graag inzetten om externen te inspireren, te motiveren en op te leiden. Binnen de educatie wordt er gefocust op het begrijpen van de functie van een techniek. Deze bevatten secure sectie patronen waarin door individuele aanpassingen een persoonlijke look neergezet kan worden.

De klassieke educatie van TONI&GUY is genaamd Future Foundation, de core die internationaal wordt toegepast in de salons. Maar dat is niet alles, de educatie blijft innoveren. Jaarlijks wordt er een Creative Collection uitgebracht. Deze nieuwe knip- en kleurtechnieken zijn gebaseerd op internationale trends en worden gecreëerd door het TONI&GUY International Artistic Team. Op deze manier kunnen wij de vaktechnische kwaliteit en deskundigheid blijven ontwikkelen om klanten looks te kunnen geven volgens de nieuwste internationale haarmode. In 2023 heet de interne Creative Collection REVIBE 6.0. Voor de externe educatie wordt gewerkt met META CULTURE. 

TONI&GUY biedt verschillende mogelijkheden om educatie af te nemen. We kunnen training op locatie verzorgen, bijvoorbeeld in de salon voor het gehele team. Daarnaast kan er ook gewerkt worden in onze Studio in Rotterdam. Hier bieden wij op vaste momenten per jaar dagtrainingen aan waaraan je ook als individu kunt deelnemen. 

Bij training is er de keuze voor een dagdeel training waarin we 1 discipline kunnen behandelen of een dagtraining waarbij we zowel met knippen als met kleur aan de slag gaan. Qua tijden en deelnemersaantallen zijn we flexibel dus daarin kunnen we samen kijken wat er in de agenda’s  en behoeftes past. Wij kunnen de trainingen verzorgen in zowel Engels als Nederlands.

Met onze brede kennis kunnen wij ook een training op maat creëren. Dit hebben wij al meerdere malen mogen doen; van meervoudige trainingssessies voor andere franchiseformules, theorie sessies gericht op consultatie en conceptontwikkeling, 1-op-1 educatietrajecten evenals inspirerende shows voor kappersopleidingen. 

Daarnaast werken wij samen met onze creatieve partner Schwarzkopf Professional en bieden wij ook TONI&GUY trainingen aan op de Ask Academy in Werkendam.

Wij horen graag waar jullie interesse ligt zodat wij een educatie aanvraag voor jullie kunnen maken. U kunt een e-mail sturen naar:

info@toniandguy.nl

Bekijk voor het actuele educatie aanbod onze educatie brochure

educatiebrochure

Voor trainingen en cursussen bij TONI&GUY Academy in Londen, kunt u mailen naar education@toniandguy.com.

 

trendmaker.1-min
Trend maker
Love to style