headerbeeld(klein).3-min

FROM CATWALK TO CLIENT

TONI&GUY Hairdressing is de Nederlandse franchisegever van inmiddels acht TONI&GUY salons in Nederland. De organisatie valt onder het internationale kappersmerk TONI&GUY, welke bestaat uit ruim 474 salons verspreid over 38 landen. TONI&GUY staat voor ‘international hairfashion’; internationale fashion trends vormen de inspiratie om individuele looks te creëren from catwalk to client! Uniek hierbij zijn TONI&GUY’s eigen knip- en kleurtechnieken die wereldwijd in alle salons worden toegepast. In Nederland is TONI&GUY Hairdressing te vinden in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leidschendam, Haarlem, Utrecht en Maastricht. De nieuwste TONI&GUY salon is genaamd TONI&GUY Westfield, deze is gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands – Leidschendam. De exclusieve kapsalons voor mannen en vrouwen hebben creatieve teams waarin gewerkt wordt met ervaringsniveaus met een bijbehorende prijs. De haarstylisten en technicians staan vooral bekend om hun ongelooflijke talent, techniek, innovatieve kennis, topservice en het gevoel voor fashion.

TONI&GUY

De eerste TONI&GUY salon is door de broers Toni en Guy Mascolo in 1963 opgericht. Binnen enkele decennia is TONI&GUY uitgegroeid tot een gevestigde naam met salons in 38 landen en er zijn wereldwijd 28 kappersacademies. In Nederland hebben ondernemers Joyce Kranendonk en Gaby Vernooij het roer in 2014 overgenomen en samen met een gedreven team zijn ze van plan om dit succesvolle merk nog verder uit te breiden met franchise high end kapsalons in andere grote steden.

THE COLLECTION

Als sponsor van LONDON FASHION WEEK heeft TONI&GUY een nauwe samenwerking met de modewereld. Het TONI&GUY Art Team ontwerpt elk jaar een nieuwe Creative Collection die de wereld over gaat. Modeliefhebbers komen graag bij TONI&GUY en dat is vooral zichtbaar in de media. Met als Nederlandse favoriet Vogue Magazine. Check voor een online booking en het laatste nieuws deze website, Facebook, Instagram van TONI&GUY NL.

 

SPREAD THE LOVE FOR INTERNATIONAL HAIRFASHION

 

 

trendmaker.1-min
Trend maker
Love to style