headerbeeld(klein)(T&G).4-min

We create awesome hair

TONI&GUY staat voor ‘international hairfashion’ en heeft salons over de hele wereld. In Nederland is TONI&GUY Hairdressing te vinden in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Maastricht. Deze exclusieve kapsalons voor mannen en vrouwen hebben creatieve teams. Deze haarprofessionals staan vooral bekend om hun ongelooflijke talent, techniek, innovatieve kennis, topservice en het gevoel voor fashion. Laat je verrassen door de vakkennis van internationale hairstylisten, colortechnicians, topstylisten en art directors voor een fashionable look!

TONI&GUY

De eerste TONI&GUY salon is door de broers Toni en Guy Mascolo in 1963 opgericht. Binnen enkele decennia is TONI&GUY uitgegroeid tot een gevestigde naam met salons in meer dan 42 landen en er zijn wereldwijd 28 kappersacademies. In Nederland hebben ondernemers Joyce Kranendonk en Gaby Vernooij het roer in 2014 overgenomen en samen met een gedreven team zijn ze van plan om dit succesvolle merk nog verder uit te breiden met franchise high end kapsalons in andere grote steden.

THE COLLECTION

Als sponsor van LONDON FASHION WEEK heeft TONI&GUY een nauwe samenwerking met de modewereld. TONI&GUY ontwerpt elk jaar een nieuwe collectie die de wereld over gaat. Modeliefhebbers komen graag bij TONI&GUY en dat is vooral zichtbaar in de media. Met als Nederlandse favoriet Vogue Magazine. Check voor een online booking en het laatste nieuws deze website, facebook, instagram of download gratis de App van TONI&GUY NL.

 

SPREAD THE LOVE FOR INTERNATIONAL HAIRFASHION

 

 

trendmaker(2021).1-min
Trend maker
Love to style