T&G(headerbeeld)(franchising)

Succesformule zoekt managers & ondernemers!

INTERNATIONAL HAIRFASHION

TONI&GUY is een supermooi internationaal kappersmerk met een geweldige educatie wereldwijd. Na de opening van de eerste TONI&GUY salon in 1963 door de broers Toni en Guy Mascolo in Londen, is TONI&GUY binnen enkele decennia uitgegroeid tot een gevestigde naam met 474 salons in 38 landen en 28 kappersacademies. Ondernemers Joyce Kranendonk en Gaby Vernooij hebben in 2014 deze bijzondere Masterfranchise formule voor Nederland overgenomen. Samen hebben ze al naam gemaakt om Nederland verder te veroveren met TONI&GUY NL.

AWARD WINNING

TONI&GUY staat bekend om de ongelooflijke creativiteit, het talent en het gevoel voor high quality hairfashion. Meer dan 20 jaar is TONI&GUY al sponsor van LONDON FASHION WEEK. De nauwe samenwerking met de modewereld is ook zichtbaar in andere landen. Het International Art Team geeft overal ter wereld shows en seminars. TONI&GUY Nederland was ook met spectaculaire shows zichtbaar tijdens de het Schwarzkopf Professional Trend Event, Intercoiffure Beachevent en diverse Hair-en Fashionshows. Daarnaast heeft TONI&GUY onder de vlag van de nieuwe eigenaren met hun eerste deelname aan de Coiffure Awards meteen vier nominaties in de wacht gesleept en de Debutant Coiffure Award 2016 gewonnen. Daarnaast is TONI&GUY ook in 2019, 2020, 2022 en in 2023 genomineerd geweest in diverse categorieën. In 2023 won TONI&GUY een Coiffure Award voor de categorie Dames Regio Utrecht, Zuid-Holland & Gelderland en eindigde op de 2e plaats in de categorie Heren Zuid.

SALONS & EDUCATION

TONI&GUY NL heeft salons in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Maastricht, Utrecht en Leidschendam. De salons zijn strak en clean ingericht met een vleugje luxe. De hippe muziek en de modische hairstylisten en art directors geven hun klanten persoonlijk advies en een fashionable look. Elk jaar ontwerpt het internationale art team een hele nieuwe collectie voor heel TONI&GUY. Deze collectie wordt voor het eerst in LONDON geshowd en gaat dan de wereld over om de bijzondere technieken van TONI&GUY eigen te maken. Als vaste sponsor van London Fashion Week is TONI&GUY met eigen merk LABEL.M een begrip in de fashionwereld.

BRANDEXPERIENCE & MEDIA

De merkbeleving van international hairfashion is wereldwijd ook zichtbaar via online en print media. De service die het team biedt en de tools die salons kunnen gebruiken voor hun klanten zijn www.toniandguy.nl die toegang geeft tot elke salon. Daarnaast heeft elke salon een eigen facebookpagina en de mogelijkheid voor instagram. TONI&GUY NL heeft pagina’s die  als inspiratie dienen voor de salons om het merk digitaal te promoten. Het allerlaatste nieuws is direct zichtbaar via alle online platformen ook de meest recente publicaties van vakbladen en Glossy’s zoals Vogue Magazine. In 2024 wordt ook de nieuwe TONI&GUY App gelanceerd, waar online bookingen eenvoudig te maken zijn en het 24/7 toegang geeft tot het merk TONI&GUY Hairdressing.

MANAGERS & ONDERNEMERS

Heb jij passie voor hairfashion en de ambitie om het internationale concept van TONI&GUY samen nog verder uit te breiden als manager of met een eigen franchise salon? Neem contact op met Head Office 085-4857565 of stuur een email naar info@toniandguy.nl.

T 085 48 57 565

info@toniandguy.nl

trendmaker.1-min
Trend maker
Love to style