ABC top.1

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt.

 

#AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT
#MYBELIEF

 

Authentic Beauty Concept gebruikt geselecteerde ingrediënten voor haar producten. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen. Er is een bewuste keuze gemaakt om geen siliconen, sulfaten*, parabenen, minerale oliën of kunstmatige kleurstoffen toe te voegen. Het is gelukt om 28 van de 31 product formules vegan te ontwikkelen en er wordt hard gewerkt om de laatste drie producten ook vegan te mogen noemen. 

 

Producten van Authentic Beauty Concept zijn samengesteld uit een speciale mix van onttrokken natuurlijke extracten. De Hydrate product lijn bevat bijvoorbeeld mango extracten en basilicum extracten. Mango staat bekend om zijn anti-oxidant eigenschappen, vitamines en mineralen. Basilicum is ontstekingsremmend.

 

 

 

 

 

 

 

Het doel is de producten te produceren met integriteit. Sinds 2017 support Authentic Beauty Concept bijvoorbeeld de Sustainable Guar Initiative – een programma dat bijdraagt aan het verbeteren van de leefomstandigheden van duizenden kleine Guar boon boeren in India door te werken met een transparante waardeketen. In de producten is Guar** gebruikt als een verzorgend ingrediënt, dat het haar makkelijker doorkambaar maakt en een zacht gevoel geeft.

 

Ontdek meer over de andere ingrediënten die iedere range van Authentic Beauty Concept zo bijzonder maken. Bezoek jouw dichtstbijzijnde TONI&GUY salon als erkende leverancier van Authentic Beauty Concept.

 

Klik hier voor meer informatie over Authentic Beauty Concept.

 

* sulfate surfactants
** Guar Hydrxypropyltrimonium Chloride

 

trendmaker.1-min
Trend maker
Love to style