T&G(headerbeeld)(history)

Sinds 1963

TONI en GUY MASCOLO openden hun eerste salon in zuid-Londen in 1963. Het was een ambitieuse zet voor de twee broers. Hun familie was slechts 7 jaar daarvoor geemigreerd naar Engeland, toch hadden TONI en GUY in hun latere tienerjaren de zelfvertrouwen gekregen om in de voetsporen van hun vader te treden en een eigen salon te openen.

Na de opening van de eerste TONI&GUY salon, is TONI&GUY binnen enkele decennia uitgegroeid tot een internationaal kappersmerk met een geweldige educatie wereldwijd, met salons in meer dan 42 landen en 28 kappersacademies.

In 1995 vestigde de eerste TONI&GUY salon zich in Nederland. Twee decennia later zijn wij te vinden in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Maastricht met stijlvolle en moderne kapsalons waar klanten zich thuis voelen en dé ultieme salonervaring kunnen beleven.

Ondernemers Joyce Kranendonk en Gaby Vernooij hebben in 2014 deze bijzondere Masterfranchise formule voor Nederland overgenomen en met de opening van de nieuwste TONI&GUY salon, zijn er momenteel zes salons in heel Nederland.

trendmaker(2019).1-min
Trend maker
Love to style